Simplu si usor

Alege metoda preferata pentru a face o programare - Telefon, WhatsApp sau Formular online

Intrebari frecvente

Gasiti raspunsul la intrebarile dumneavoastra!

La orice varsta! Depinde ce dorim sa tratam: laxitatea, incontinenta, prolapsul.

Da, nu puteti face tratamentul daca aveti proteze metalice, daca sunteti gravida sau daca sunteti la menstruatie.

Da, nici un tratament stiti ca nu este definitiv. Este asemanator cu mersul la sala: daca nu mai nergi, dupa o perioada muschii se atrofiaza din nou. Este necesar sa repetati cateva sedinte peste 9-12 luni. In cazuri de incontinenta sau laxitate severa va fi necesar acest lucru chiar si peste 6 luni. Veti discuta aceste detalii cu doctor Diana Mihai dupa consultatie.

Da! Tratamentul cu EMSELLA imbunatateste succesul operatiei si scade rata de reaparitie a simptomelor in timp.

Nici un tratament, medicamentos, functional sau chirurgical nu va garanteaza 100% ceva. Putem sa va spunem insa ca 95% dintre pacientele tratate au fost foarte multumite de rezultat. Si aici discutam atat despre pacientele tratate de noi, in Romania cat si cele care fac acest tratament de multi ani in SUA, Asia, alte tari din Europa, etc. Tratamentul este nou in Romania, in schimb mii de femei din toata lumea il fac de multi ani.

O sedinta costa €50 si se recomanda un pachet de 6 sedinte pentru a observa rezultatele optime. Daca va ganditi cat platiti pentru absorbante, medicamente sau pentru o eventuala interventie chirurgicala, costul este mult mai mic prin fotoliul EMSELLA. In plus, este mult mai confortabil si este lipsit de riscurile unei operatii si anestezii.

Procedura si Consultatia se realizeaza La Ladies Excellence Clinic by Dr. Diana Mihai (Bucuresti, sector 1, bd. Dacia nr. 19)
Programarile se pot face online sau la +40 (770) 168 538

Este necesara o consultatie in cadrul Clinicii Elginmed, pentru ca medicul specialist sa decida daca tratamentul este potrivit pentru dumneavoastra si sa stabileasca planul terapeutic.

La consultatie va rugam sa veniti cu rezultatul unui examen recent de urina (sumar + urocultura) efectuate la nu mai mult de 1-2 saptamani.

Daca aveti probleme la urinare, va rugam sa veniti cu CHESTIONARUL completat (descarcati chestionarul aici) si CALENDARUL MICTIONAL completat (descarcati calendarul aici) pe cel putin 2-3 zile.

Daca nu aveti analizele facute in ultimele 12 luni, va fi necesar la consultatie si efectuarea: ecografie transvaginala, examen Papanicolau, examen de secretie vaginala, cultura col.